Тушкована капуста під соусом фото рецепт

Тушкована капуста під соусом фото рецепт

Існує безліч рецептів тушкованої капусти, і яка господиня не любить експериментів? Цього разу, приготувала капусту по зовсім новому рецепту, і дивно, але вийшло смачно і пікантно. Пікантність додали соуси і спеції, якими можна пограти і зробити це блюдо адаптованим під ваш смак.

Час приготування: п’ятдесят хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 583 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування тушкованої капусти під соусом

  • Яловичий фарш 500 гр
  • Свинячий фарш 500 гр
  • Морква 200 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Капуста білокачанна 1300 гр
  • Сметана 200 гр
  • Часниковий соус 20 мл
  • Французький соус 20 мл
  • Італійський соус 20 мл
  • Кинза (коріандр) 20 гр
  • Петрушка 20 гр
  • Кріп 20 гр

Фото рецепт приготування тушкованої капусти під соусом

  1. Обсмажити весь фарш на рослинному маслі, краще використовувати фарш домашнього приготування, а якщо такого немає, то використовуйте покупний.Фото рецепт приготування тушкованої капусти під соусом
  2. Нарізати цибулю і моркву.Нарізати цибулю і моркву
  3. Трохи обсмаживши фарш, додати в нього цибулю і моркву.Трохи обсмаживши фарш
  4. Нарізати кубиками капусту.Нарізати кубиками капусту
  5. Додати капусту у фарш і злегка обсмажити.Додати капусту у фарш
  6. Перекласти в казан або глибокий посуд для гасіння, щоб нічого не вивалювалося на плиту.Перекласти в казан
  7. Готуємо соус: змішати сметану, часниковий, італійський та французький соуси.Готуємо соус
  8. Соус додати в капусту, туди ж додати і спеції.Соус додати в капусту
  9. Спеції та сіль додавайте до смаку.
  10. Гасити протягом 15 хв.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!