Тістечко з вареним згущеним молоком

Тістечко з вареним згущеним молоком

Ці смачні тістечка мене радували з самого мого дитинства, коли я приїжджав до бабусі у вихідний погостювати у неї. Вона любила приготувати що-небудь смачне й особливе, і ними завжди були ці тістечка. Я завжди хотів приготувати їх і так само порадувати своїх близьких .. Я думаю, мені це вдалося. Порадуйте і Ви своїх рідних і близьких таким смачним і простим частуванням.

Час приготування: три години
Порцій: 1
Калорійність: 4667 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування тістечок з вареним згущеним молоком

  • Молоко згущене 380 мл
  • Сметана 250 гр
  • Сіль одна чайна л.
  • Сода харчова 2 гр
  • Оцет столовий 6 мл
  • Борошно пшеничне 360 гр
  • Кориця мелена одна чайна л.
  • Ванільний цукор дві чайні л.
  • Маргарин 200 гр

Фото рецепт приготування тістечок з вареним згущеним молоком

  1. Спочатку готуємо згущене молоко. Для цього беремо каструлю, кладемо банку згущеного молока, заливаємо холодною водою так щоб вода закривала всю банку і варимо 2 години з моменту закипання води.Фото рецепт приготування тістечок з вареним згущеним молоком
  2. У Миску викладаємо сметану, сільвикладаємо сметану
  3. Гасимо соду оцтом і додаємо в мискуГасимо соду
  4. Кладемо борошно, корицю мелену, ванільний цукор і ретельно змішуємо міксером.Кладемо борошно
  5. М’який маргарин змішуємо з борошном і додаємо в миску, і продовжуємо замішувати даліМ'який маргарин змішуємо з борошном
  6. Після ретельного змішування всіх інгредієнтів викладаємо тісто на стіл присипаний борошном, і замішуємо тісто руками, додаючи склянку борошна. Далі тісто поділяємо на три частини і робимо з кожної частини колобок. Ставимо в морозилку на 20 хвилин.викладаємо тісто на стіл присипаний борошном
  7. Розкачуємо колобок в пласт товщиною в 1-2 мм, викладаємо на деко. Робимо дірочки виделкою щоб не утворювалися повітряні бульбашки всередині тіста. Духовку розігріваємо до 175 градусів і випікаємо 20-25 хвилин до світло коричневого кольору.Розкачуємо колобок в пласт
  8. Кожен шар коржа ми змащуємо вареним згущеним молоком відразу ж як тільки вийняли з духовки. Змащуємо з розрахунку третина банки на корж. І так повторюємо з усіма трьома коржамиКожен шар коржа ми змащуємо вареним згущеним молоком
  9. Готовий тортик обрізаємо з 4 сторін, щоб вийшов рівний прямокутник. Обрізки потрібно потовкти, в не дуже дрібну крихту. Посипати крихтою зверху і трохи придавити долонею. Поставити на 3-4 години в холодильник, а краще на ніч, щоб коржі просочилися. Порізати на тістечка і швидше ставити чайник)) Смачного!Готовий тортик обрізаємо