Теляча печінка по–берлінському фото рецепт

Теляча печінка по–берлінському фото рецепт

За цим рецептом можна приготувати не тільки телячу печінку, але також свинячу, баранячу або кролячу. Вони виходять не менш смачними. Кілька крапель бальзамічного оцту додадуть страві вишуканість.

Гарнір виходить підсмажена гостра цибуля в поєднанні з фруктовими, трохи карамелевими ароматами яблук, але якщо дати цибульно- яблучному гарніру постояти і промаринуватися, тоді він вийде з більш ніжним смаком.

Але якщо цього гарніру Вам здасться недостатньо, тоді приготуйте традиційне картопляне пюре! Воно тут досить до речі.

Час приготування: 25 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 679 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування телячої печінки по-берлінському

  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Яблука 160 гр
  • Борошно пшеничне 30 гр
  • Сіль чверть чайної ложки
  • Перець чорний мелений чверть чайної ложки
  • Печінка теляча 750 гр
  • Рослинна олія 90 мл
  • Вершкове масло 55 гр

Фото рецепт приготування телячої печінки по-берлінському

  1. Цибулю очистити і нарізати тоненькими кільцями.Фото рецепт приготування телячої печінки по-берлінському
  2. Яблука очистити, видалити серцевину і нарізати кубиками.Яблука очистити
  3. При необхідності печінку очистити від плівки і жив. Розділити на 4 шматочки і приправити сіллю і перцем. Обваляти в борошні.печінку очистити від плівки
  4. Нагрівати в сковороді рослинну олію і обсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору.Нагрівати в сковороді рослинну олію
  5. У другій сковороді розтопити вершкове масло і на повільному вогні припустити в ньому шматочки яблука, час від часу перевертаючи.розтопити вершкове масло
  6. Печінка обсмажити на суміші рослинного і вершкового масел. Приблизно по 2-4 хвилини (залежить від товщини) з кожного боку.Печінка обсмажити на суміші
  7. Викласти на тарілку цибулю, потім трохи яблук, зверху печінку та ще трішки яблук.
  8. Якщо виявиться в наявності корінь петрушки, потріть його і прикрасьте зверху страви.
...