Тефтелі по-італійськи

Ароматні тефтелі по-італійськи, зроблені з яловичиною, панірувальними сухарями і сиром. Подавати з улюбленим томатним соусом.

Кількість порцій: 2
Підготовка: 15 хв
Приготування: 30 хв

Інгредієнти для приготування тефтелі по-італійськи

  • яловичий фарш 450 грам
  • два яйця
  • панірувальні сухарі двы третини склянки
  • сир третина склянки (тертий, я використовувала суміш пармезану і пекоріно романо, можна замінити звичайним твердим сиром)
  • 2 зубчики дрібно нарізаного часнику
  • 1 чайна ложка італійської приправи
  • сіль за смаком
  • перець за смаком

Рецепт приготування тефтелів по-італійськи з фото

  1. У великій мисці змішати яйця, фарш, панірувальні сухарі, сир, часник, італійську приправу, сіль і перець.Рецепт приготування тефтелів по-італійськи
  2. Перемішати рукою до однорідності. (Не мішати занадто довго, тому що тефтелі будуть менш ніжні).Перемішати рукою до однорідності
  3. Сформувати з цієї м’ясної суміші 10 кульок.Сформувати з цієї м'ясної суміші 10 кульок
  4. Розігріти духовку до 200С (400F).
  5. Викласти тефтелі в злегка змащену маслом і застелену фольгою форму для запікання. Запікати в розігрітій духовці до готовності, приблизно 25-30 хвилин.

 

 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!