Тако зі свининою

Тако зі свининою

Приготувати тако досить просто, потрібно приготувати начинку і наповнити нею спеціальні кишеньки, які робляться так само, як тортилі, але мають іншу форму. Вийде відмінна закуска або сніданок. Начинка для тако гостра, як будь-яка мексиканська їжа, але коли ви готуєте її самі, можна регулювати гостроту на свій розсуд. Зазвичай до тако подається мексиканський соус гуакамоле.

Час приготування: 50 хв
Порцій: 6
Калорійність : 233 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування тако зі свининою

  • Бекон 20 гр
  • Перець чилі 3 шт.
  • Свиняча корейка 200 гр
  • Томатне пюре 250 гр
  • Квасоля червона у власному соку 350 гр
  • Авокадо 2 шт.
  • Помідори червоні 200 гр
  • Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
  • Кінза ( коріандр ) 20 гр
  • Сіль чверть чайної ложки
  • Лаймовий сік 10 мл
  • Коржики для тако 6 шт.

Фото рецепт приготування тако зі свининою

  1. Наріжте бекон маленькими шматочками і підсмажте на невеликому вогні до золотистого кольору.Фото рецепт приготування тако зі свининою
  2. Чилі розріжте навпіл, видаліть насіння і перетинки, а потім дрібно наріжте. Будьте обережні, не обпечіть шкіру!Чилі розріжте навпіл
  3. На жирі, що витопився з бекону, підсмажте кубики пісної свинини, потім додайте нарізаний чилі.підсмажте кубики пісної свинини
  4. Коли свинина підсмажиться, покладіть в сковороду томатне пюре, дайте закипіти і додайте квасолю, попередньо зливши з неї сік.покладіть в сковороду томатне пюре
  5. Готуйте на невеликому вогні близько 5 хвилин, щоб начинка злегка загусла.щоб начинка злегка загусла
  6. Для гуакамоле очистіть авокадо і розімніть його виделкою. Додайте нарізаний кубиками помідор, чилі, кінзу і подрібнену цибулю. Приправте соком лайма і посоліть.Для гуакамоле очистіть авокадо
  7. Наповніть тако начинкою і підігрійте. Подавайте гарячими з соусом гуакамоле і зеленим салатом.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!