Свинячий шніцель

Свинячий шніцель — традиційне Австрійське блюдо і популярне блюдо Віденської кухні. Спочатку робився з телятини, а тепер став дуже популярний варіант шніцеля зі свинини.

Кількість порцій: 2
Підготовка: 2 хв
Приготування: 8 хв

Інгредієнти для приготування свинячого шніцеля

  • свиняча вирізка 4 порційних шматка
  • борошно п’ята частина склянки
  • одне яйце
  • рослинне масло дві столових ложки
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування свинячого шніцеля з фото

  1. У невеликій тарілці змішати з борошном сіль та перець. В окремій тарілці злегка збити виделкою яйце.Рецепт приготування свинячого шніцеля
  2. У великій, сковороді, що не підгорає, на середньому вогні розігріти олію.
  3. Обваляти м’ясо в борошні, зняти надлишки борошна, поплескуючи рукою.Обваляти м'ясо в борошні
  4. Використовуючи вилку щоб тримати м’ясо, вмочити кожен шматок в яйце.
  5. Смажити м’ясо 2 хвилини на одній стороні, потім перевернути і смажити 2 хвилини на інший. Повторити процес, смаження доки м’ясо не буде мати рівну золотисту скориночку і до повної його готовності.Смажити м'ясо 2 хвилини