Свинячі відбивні з грибами і сметаною

Апетитні свинячі відбивні, злегка обсмажені, вкриті грибами і сметаною, і запечені до м’якості в духовці.

Кількість порцій: 9 відбивних
Підготовка: 10 хв
Приготування: 40 хв

Інгредієнти для приготування свинячих відбивних з грибами і сметаною

  • свинячі відбивні 9 (шматочки відбитої свинини)
  • гриби півтори склянки (нарізані)
  • сметана 1 склянка
  • пів цибулини
  • 1 яйце
  • рослинне масло 3 столових ложки
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування свинячих відбивних з грибами і сметаною

  1. Злегка збити виделкою яйце. Покласти м’ясо в яйце.Рецепт приготування свинячих відбивних з грибами і сметаною
  2. Порізати цибулину чверть кільцями. Сметану викласти в окрему миску (якщо вона надто густа, то додати до неї одну столову ложку води).Порізати цибулину чверть кільцями
  3. У сковороді розігріти одну столову ложку рослинної олії. Обсмажити м’ясо на середньо-сильному вогні з усіх сторін.
  4. В окремій сковороді, розігріти дві столові ложки рослинної олії. Додати цибулю і гриби, смажити близько 7 хвилин.
  5. Розігріти духовку до 190 градусів Цельсія (370 градусів Фаренгейта).
  6. Посолити та поперчити м’ясо за смаком. Розкласти відбивні у формі для запікання.Посолити та поперчити м'ясо
  7. Наверх укласти грибну суміш.Наверх укласти грибну суміш
  8. Залити відбивні сметаною.Залити відбивні сметаною
  9. Запікати 30-40 хвилин, або до готовності м’яса.