Свинячі рулетики з сиром

Шматочки філе свинини, відбиті й начинені вершковим маслом і сиром. Відмінно поєднуються з картопляним пюре.

Кількість порцій: 8 рулетиків
Підготовка: 20 хв
Приготування: 25 хв

Інгредієнти для приготування cвинячих рулетиків з сиром

  • свинячі відбивні 8
  • яйце 2
  • панірувальні сухарі 1/2 склянки
  • борошно 1 /2 склянки
  • сир 1/2 склянки (натертий, або нарізаний шматочками)
  • вершкове масло 4 столових ложки
  • рослинне масло 2 столових ложки
  • сіль
  • перець

Фото рецепт приготування cвинячих рулетиків з сиром

  1. При необхідності відбити кожен шматочок свинини між шарами харчової плівки до товщини 5 мм. Посолити і поперчити з обох сторін .рецепт приготування cвинячих рулетиків з сиром відбити кожен шматочок свинини
  2. За допомогою виделки або віночка злегка збити яйця. Порізати вершкове масло на 8 шматочків, кожен розміром близько половини чайної ложки.злегка збити яйця
  3. На кожен відбитий шматочок м’яса покласти шматочок масла і трохи сиру, загорнути в рулетик, прибираючи краю у всередину. Переконатися, що вся начинка виявилася всередині.покласти шматочок маслазагорнути в рулетик
  4. У великій сковороді на середньому вогні розігріти олію.
  5. Вмочити кожен з рулетів в яйця, потім обваляти в борошні. Потім знову вмокнути в яйця і в кінці обваляти в сухарях (Це скоринка допоможе начинці залишитися всередині).
  6. Обсмажити рулети до красивої скоринки з чотирьох сторін. Зменшити вогонь і готувати 10-15 хвилин, поки не приготується м’ясо. Дати настоятися 5 хвилин і подавати.Обсмажити рулети до красивої скоринки