Свинячі рулетики з грибами

Цікавий і смачний спосіб приготування м’ясних рулетів. Відбиті шматочки м’яса, начинені грибами і закручені в рулетики, обсмажені в оливковій олії і злегка підтушені.

Кількість порцій: 10 рулетиків
Підготовка: 15 хв
Приготування: 30 хв

Інгредієнти для приготування cвинячих рулетиків з грибами

  • 450 грамів свинячої вирізки
  • гриби 170 грам (свіжі, нарізані, я використовувала портобелло)
  • цибулина 1 (середня, дрібно нарізана)
  • сметана 1 столова ложка
  • вода третина склянки чи стільки ж м’ясного бульйону
  • оливкова олія 4 столових ложки
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування cвинячих рулетиків з грибами

  1. Нарізати свинячу вирізку пластами, товщиною трохи менше 1 см.
  2. Взяти кухонну дошку, покласти шматки м’яса між двома шарами харчової плівки (або в пластиковий пакет) і добре відбити. Повторити з рештою м’яса.Рецепт приготування cвинячих рулетиків з грибами
  3. Кожен шматок м’яса посолити і поперчити (вийде близько 10 шматочків).
  4. У сковороді середнього розміру розігріти дві столові ложки оливкової олії. Обсмажити цибулю (близько 3 хвилин), потім додати гриби. Готувати ще 7 хвилин.столові ложки оливкової олії
  5. Додати сметану, поперчити, посолити, усе перемішати та вимкнути вогонь.Додати сметану
  6. На кожен шмат м’яса викладати по 1 столовій ложці грибів. Туго скрутити м’ясо в рулетики (щоб гриби опинилися всередині рулетів). Якщо необхідно, можна зафіксувати рулети зубочистками або кухонною ниткою.Туго скрутити м'ясо в рулетики
  7. Розігріти в сковороді дві столові ложки оливкової оливи. Обсмажити рулети з усіх сторін до рум’яної скоринки. Додати воду, закип’ятити, зробити малим вогонь і тушкувати близько 30 хвилин, або до набуття м’ясом м’якості. Настояти п’ять хвилин і подавати.Обсмажити рулети з усіх сторін