Свиняча печінка з цибулею

Якщо ви любите печінку, вам дуже сподобається цей легкий і смачний спосіб її приготування. Якщо ні — все одно раджу спробувати цей рецепт свинячої печінки з цибулею, можливо вам навіть сподобається її смак. Більше того, печінка — хороше джерело вітаміну А, заліза, цинку і дуже хороший джерело протеїну, вітаміну Д, вітаміну С, рибофлавіну, вітаміну Б6, солі фолієвої кислоти, фосфору, селену та інших вітамінів. Тому це однозначно корисний рецепт!


Кількість порцій: 4
Підготовка: 40 хв
Приготування: 12 хв

Інгредієнти для приготування свинячої печінки з цибулею

  • пів кілограма свинячої печінки
  • молоко 1 склянка
  • цибулина 1 (очищена)
  • борошно пів склянки
  • рослинне масло 3 столових ложки
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування свинячої печінки з цибулею

  1. Обполоснути печінку і видалити зовнішню плівку (якщо є). Порізати печінку тонкими шматочками (1 – 1,5 см завтовшки).Рецепт приготування свинячої печінки з цибулею
  2. Замочити шматочки печінки в молоці на 40 хвилин.Замочити шматочки печінки
  3. Порізати цибулину чверть кільцями.Порізати цибулину
  4. У сковороді великого розміру на вогні середньої інтинсивності розігріти 3 столові ложки рослинного масла.
  5. Обваляти кожен шматочок з усіх боків у борошні і обсмажити до набуття рум’яної скоринки (близько 3 хв на кожну сторону).Обваляти кожен шматочок
  6. Поперчити та посолити за смаком. Додати цибулю і смажити поки цибуля не стане м’якою (близько 5 хв). Будьте обережні не перепечіть, тому що печінка стане жорсткою.Додати цибулю і смажити
  7. Подавати з картопляним пюре або іншим улюбленим гарніром на ваш смак.