Свинина запечена в беконі

Дуже смачний рецепт запеченої свинини. Вам сподобається смак і соковитість, які надає свинині бекон. Подавати з картоплею або іншими улюбленими овочами.

Кількість порцій: 4
Підготовка: 30 хв
Приготування: 1 годину, 10 хв

Інгредієнти для приготування cвинини запеченої в беконі

  • свиняча вирізка 2 (500-700 гр кожна)
  • бекон 12 скибочок
  • часник 4 зубчики (очищений)
  • орегано 1 столова ложка
  • лимон третина
  • оливкова олія 4 столових ложки
  • перець чверть чайної ложки (чорний, мелений)
  • сіль за смаком

Фото рецепт приготування cвинини запеченої в беконі

  1. Змішати орегано, перець, три столових ложки оливкової олії. Видавити часник в цю суміш.рецепт приготування cвинини
  2. Видалити зайвий жир і плівку з м’яса, посипати сіллю з усіх боків.
  3. За допомогою ножа зробити невеликі надрізи уздовж кожної вирізки.
  4. Видавити лимонний сік на м’ясо. Змастити сумішшю орегано, часнику, перцю і оливкового масла. Залишити на 20 хвилин при кімнатній температурі.Видавити лимонний сік
  5. Розігріти духовку до 175С (350F).
  6. У великій сковороді на середньому вогні розігріти одну столову ложку оливкової олії. Обсмажити м’ясо до красивої скоринки (близько 5 хвилин на сторону).Обсмажити м'ясо
  7. Обернути м’ясні вирізки в бекон, щоб смужки бекону злегка перекривали одна одну. Якщо вважаєте за потрібне, можна перев’язати м’ясо кухонною ниткою. Покласти вирізки у форму для запікання, попередньо застелену фольгою.Обернути м'ясні вирізки в бекон
  8. Запікати в розігрітій духовці близько 60 хвилин (іноді перевертаючи), поки бекон не буде бажаного ступеня готовності (я люблю, щоб був злегка хрусткий).Запікати в розігрітій духовці
  9. Настояти п’ять хвилин і подавати.