Свинина в мультиварці

Свинина в мультиварці
Мега-простий рецепт, який навіть описувати покроково ніяково, але я все-таки це зроблю, бо в підсумку виходить дуже-дуже смачно. Запечена свинина в мультиварці нітрохи не поступається простому запіканню у фользі ні за смаком, ні за виглядом. Тут важливо тільки взяти правильну частину і встановити потрібну температуру.


Час приготування: 1 година 30 хв
Порцій: 4
Калорійність: 990 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування свинини в мультиварці

Свиняча шийка 1200 гр
Сіль морська 1 ч.л.
Перець чорний мелений 1/2 ч.л.

Фото рецепт приготування свинини в мультиварці

 

  1. Для запікання нам знадобиться шматок свинячої шиї. Це м’ясо досить жирне і м’яке, тому воно завжди виходить не сухим, як би його не готували. Дивіться, щоб м’ясо поміщалося у вашій мультиварці. Оптимально брати шматок не більше 1,5 кг, інакше м’ясу буде затісно. Посоліть і поперчіть шматок з усіх боків і покладіть в чашу мультиварки.Фото рецепт приготування свинини в мультиварці
  2. Виберіть режим, в якому можна регулювати температуру. У мене це режим випічки. Встановіть температуру на 130 градусів, а час на 45 хвилин, закрийте кришку і запікайте.закрийте кришку і запікайте
  3. Після закінчення 45 хвилин переверніть м’ясо подрум’яненою стороною верх і знову встановіть мультиварку на 130 градусів і 45 хвилин.переверніть м'ясо подрум’яненою стороною верх
  4. У підсумку, через 1,5 години запікання у вас вийде м’яке і смачне м’ясо з рум’яною скоринкою, яке можна подати з будь-яким гарніром або використовувати в закусках.смачне м'ясо з рум'яною скоринкою