Свинина тушкована в ароматному соусі

Свинина обсмажується і потім гаситься в ароматному соусі — відмінний спосіб приготування соковитого, ніжного і надзвичайно смачного м’яса.

Кількість порцій: 5
Підготовка: 10 хв
Приготування:3 години, 10 хв

Інгредієнти для приготування cвинини тушкованої в ароматному соусі

  • свиняча вирізка 900 грам
  • цибулина 1 (нарізана кільцями)
  • часник 3 зубчики (дрібно нарізаний)
  • оливкова олія 1 столова ложка
  • вода 1 чашка
  • червоний винний оцет 3 столові ложки
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • томатний соус 1 столова ложка (можна замінити кетчупом)
  • цукор 2 чайних ложки
  • гострий соус 1 чайна ложка
  • сіль пів склянки ложка
  • перець чверть чайної ложки

Рецепт приготування cвинини тушкованої в ароматному соусі з фото

  1. Обполоснути м’ясо і обсушити паперовим рушником. У мисці змішати оцет, соєвий соус, томатний і гострий соус, сіль, цукор та перець. Додати воду і ще раз все перемішати.Рецепт приготування cвинини
  2. У сковороді на середньому вогні розігріти оливкове масло, обсмажити свинину до рум’яної скоринки з усіх сторін (3-5 хв на сторону) .розігріти оливкове масло
  3. Покласти цибулю в каструлю, на цибулю покласти м’ясо, посипати часником і полити підготовленим соусом.полити підготовленим соусом
  4. Накрити кришкою каструлю і готувати 3-4 години, доки м’ясо не стане дуже м’яким, що майже розвалюється.Накрити кришкою каструлю
  5. Настояти 10 хвилин, порізати на порції і подавати (відмінно поєднується з макаронами).порізати на порції і подавати