Свинина під сиром і майонезом

Всього 4 інгредієнта і у вас вийдуть соковиті, ароматні свинячі відбивні. Цибуля, майонез і сир утворюють дуже смачну і красиву скориночку.

Кількість порцій: 4
Підготовка: 10 хв
Приготування: 25 хв

Інгредієнти для приготування свинини під сиром і майонезом

  • свинячі відбивні 4 ( близько 6мм товщиною)
  • цибулина 1 (середня)
  • сир 1/2 склянки (натертий на тертці)
  • майонез 8 чайних ложки
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування з фото свинини під сиром і майонезом

  1. Обмити шматочки м’яса і обсушити паперовими рушниками. Поперчити та посолити з обох сторін. Покласти у форму для запікання, попередньо застелену фольгою.Обмити шматочки м'яса
  2. Розігріти духовку до 175С (350F).
  3. Нарізати цибулю півкільцями і покласти на м’ясо.Нарізати цибулю півкільцями
  4. Розподілити близько двох чайних ложок майонезу на кожен шматок м’яса (можна це зробити за допомогою ножа або пластикового пакета, відрізавши один з країв).на кожен шматок м'яса
  5. Посипати кожен шматок м’яса двома столовими ложками натертого сиру.Посипати кожен шматок м'яса
  6. Запікати в духовці близько 25 хвилин.