Свинина на кісточці

Дотримуйтесь цих інструкцій і у Вас вийде ідеальна свиняча корейка на кістці. Подавати з картоплею.

Кількість порцій: 3
Підготовка: 2 години, 5 хв
Приготування: 15 хв

Інгредієнти для приготування cвинини на кісточці

  • свиняча корейка 6  порційних шматочків, на кісточці
  • дві цибулини
  • лимонний сік 4 столових ложки
  • оливкова олія 4 столових ложки
  • 1 чайна ложка часникового порошку
  • сіль
  • чверть чайної ложки перцю

Рецепт приготування cвинини на кісточці

  1. Кожен шматочок свинячої корейки поперчити та посолити  з усіх боків та посипати часниковим порошком.
  2. Нарізати цибулю кільцями, видавити сік лимона і перемішати їх з м’ясом. Залишити маринуватися на 2 години, або на ніч.Рецепт приготування cвинини на кісточці
  3. У сковороді на середньому вогні розігріти олію. Викласти шматочки корейки, намагаючись залишати між ними небагато місця.Викласти шматочки корейки
  4. Смажити близько 4-5 хвилин на першій стороні, перевернути і смажити ще 4 хвилини, або до бажаного ступеня готовності. Шматки м’яса викласти на тарілку, дати постояти 2 хвилини і подавати.