Суші-піца фото рецепт

Суші-піца фото рецепт

Цю піцу готували в одній з піцерій, в якій ми замовляли піцу. Але потім вона з якоїсь причини пропала з меню. Це означало, що треба повторити рецепт, що й було зроблено. На мій смак, дуже вдале поєднання інгредієнтів. До того ж різноманітність для тих, хто шукає чогось незвичайного в піці.

Час приготування: 1 година
Порцій: 8
Калорійність: 459 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування суші-піци

  • Дріжджі свіжі 10 гр
  • Борошно пшеничне 500 гр
  • Цукор- пісок 20 гр
  • Сіль рдна чайна л.
  • Оливкова олія 30 мл
  • Твердий сир (Пармезан, Грюйер, Пекоріно) 150 гр
  • Вершки 20-22% 200 мл
  • Огірки 100 гр
  • Рослинна олія 15 мл
  • Водорості норі (великі аркуші) 4 шт.
  • Тунець у власному соку 200 гр
  • Креветки очищені 100 гр

Фото рецепт приготування суші-піци

  1. Замішуємо тісто. Для цього в склянці теплої води розводимо дріжджі, цукор, сіль, трохи борошна. Залишаємо трохи постояти, щоб дріжджі запрацювали.Фото рецепт приготування суші-піци
  2. Додаємо поступово борошно, яке залишилося, та гарненько вимішуємо до того моменту, доки тісто не перестане прилипати до рук. Не переборщити з борошном, можливо буде потрібно і менше зазначеної в рецепті порції. Ставимо в тепле місце — підходити.Додаємо поступово борошно
  3. Коли тісто підійде, потрібно додати в нього оливкову олію. На це буде потрібно хвилини дві-три, тісто не повинно бути жирним зовні.додати в нього оливкову олію
  4. Залишаємо тісто на деякий час, щоб зайнятися начинкою. Потрібно потерти на дрібній тертці сир і змішати з вершками, поперчити. Сир може бути будь-який, голландський теж підійде.Залишаємо тісто на деякий час
  5. Порізати тонкими кружечками огірки. Потрібно постаратися це зробити найбільш тонко.Порізати тонкими кружечками огірки
  6. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить дві піци. Змастити деко олією, розкачати або розрівняти тісто на листі у формі кола або в будь-якій довільній формі. На тісто покласти пару листів норі, щоб вони зайняли всю поверхню. Зверху половина соусу з сиру та вершків, півбанки тунця у власному соку, зливши попередньо рідину, половину порції креветок і половину порції огірків. Другу піцу зробити аналогічно.Змастити деко олією
  7. Запікати суші-піцу в духовці при 180 — 200 градусах приблизно 15 хвилин.Запікати суші-піцу в духовці