Суп з домашніх пельменів

Суп з домашніх пельменів

Домашні пельмені завжди виходять смачніше, ніж ті які ми купуємо в магазині. Тому і пропоную готувати їх вдома і обов’язково з домашнього фаршу, тому що і фарш, як не дивно, теж відрізняється. М’ясний фарш буде ще смачнішим, якщо він складатиметься з декількох сортів м’яса. Так само зручніше і швидко вийде, якщо використовувати Пельменниці.

Час приготування: 3 години
Порцій: 8
Калорійність: 417 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування супу з домашніх пельменів

  • Борошно пшеничне 470 гр
  • Сіль дві чайні л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Філе індички 200 гр
  • Свиняча вирізка 200 гр
  • Яловича вирізка 200 гр
  • Перець чорний мелений чверть чайної ложки
  • Бульйон яловичий 800 мл
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний горошком 4 горошини
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Морква 1 гр
  • Томатний сік 100 мл
  •  Кріп 10 гр
  • Петрушка 10 гр
  • Цибуля зелена 10 гр

Фото рецепт приготування супу з домашніх пельменів

  1. Борошно просіяти і змішати з сіллю, утворити воронку. Змішати яйце з 130 мл теплої води. Вилити суміш у воронку і повільно по колу змушують тісто. Накрити тісто і залишити його в теплому місці на 30 хвилин.Фото рецепт приготування супу з домашніх пельменів
  2. М’якоть яловичини, індички та свинину помити, зачистити від плівок і сухожиль та нарізати шматочками. Цибулю очистити і так само нарізати. М’ясо і цибулю пропустити двічі через м’ясорубку.М'якоть яловичини
  3. Фарш перемішати, додати сіль, перець, холодний яловичий бульйон і знову перемішати.Фарш перемішати
  4. Тісто розділити на 6 рівних частин. Таким чином, вийде 3 партії пельменів. Підсипати борошно, щоб тісто не прилипало і розкачати один шматочок товщиною 2 мм. Накрити їм формою.Тісто розділити
  5. Трохи зробити заглибини.Трохи зробити заглибини
  6. Чайною ложкою наповнити кожну ямку, фаршу не повинно бути занадто багато, щоб не прорвати тісто при розкачування. Розкачати другий лист і накрити ним наповнену форму.фаршу не повинно бути занадто багато
  7. Далі качалкою розрівняти і прим’яти, щоб відрізати краю. Обрізані краю видалити, надалі все обрізані краї змішати і також використовувати як і основне тісто. Пельмені виштовхнути із зворотного боку і скласти на суху, рівну і присипану борошном поверхню. Надіслати пельмені в морозильник.Пельмені виштовхнути із зворотного боку
  8. Коли потрібно буде подавати пельмені: закип’ятити воду, підсолити її, додати лавровий лист і перець. Для довідки: на 1 кг пельменів йде 4 л води і 40 г солі. Варити приблизно 10-15 хвилин. На це вже можна й закінчити, щоб з легкою душею насолодиться цими ніжними пельменями, але ні! Ми ж готуємо суп.потрібно буде подавати пельмені
  9. На 2 порції супу необхідно: помити, почистити цибулю і моркву. Потерти на тертці або просто дрібно нарізати і обсмажити на олії. Додати в пасеровку томатний сік.почистити цибулю і моркву
  10. Налити в тарілку гарячий бульйон, додати пельмені, пасеровку. Подавати зі сметаною і дрібно порізаною зеленню.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!