Суп з білою квасолею, м’ясом і гарбузом

Ситний осінній суп з білою квасолею, м’ясом і гарбузом

Суп з білою квасолею, м'ясом і гарбузом

Приготування:: 180 хв
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування супу з білою квасолею, м’ясом і гарбузом

  • оливкова олія дві ст.л.
  • нарізані дві цибулини середнього розміру
  • лавровий листочок 3 шт.
  • нарізану селеру 2 стебла
  • нарізаний часник 4 часточки
  • м’якоть гарбуза 1 кг
  • свиняче коліно 500 г
  • курячий бульйон 8 чашок
  • консервовані помідори 400 мл
  • консервована квасоля 400 мл
  • чебрець 6 гілочок
  • мангольд 1 пучок
  • сіль та перець за смаком

Рецепт приготування супу з гарбузом, білою квасолею і свининою

  1. Нагріти оливкову олію на вогні, середньої інтенсивності, у великій каструлі. Додати цибулю та лавровий листок, варити протягом трьох хвилин. Потім додати нарізану селеру та варити ще три хвилини. Потім додати подрібнений часник і готувати ще одну хвилину.
  2. Додати нарізану м’якоть гарбуза і свиняче коліно в каструлю. Влити бульйон, додати помідори та чебрець. Збільшити вогонь і закип’ятити. Зменшити температуру і варити протягом півтори години.
  3. Витягти м’ясо з каструлі. Злегка остудити і зрізати м’ясо. Додати в суп квасолю та варити ще 15 хвилин. Додати нарізаний мангольд, тушкувати ще декілька хвилин.
  4. Повернути нарізане м’ясо в каструлю. Додати 1-2 чашки киплячої води. Видалити лавровий лист перед подачею.
  5. Додати мелений чорний перець і приправи за смаком.