Суп-пюре з курки

Суп-пюре з курки
З ніжного курячого м’яса виходить відмінний суп-пюре, причому можна брати і курячу грудку без шкіри та інші види філе. Суп одночасно легкий і поживний, підходить для дитячого харчування і взагалі дуже смачний.


Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 201 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування супу-пюре з курки

  • Цибуля срібляста (біла) 200 гр
  • Селера кореневої 200 гр
  • Куряче філе 600 гр
  • Сіль 1 ч.л.
  • Вершки 20-22% 200 мл

Фото рецепт приготування супу-пюре з курки

  1. Налийте в підходящу каструлю близько літра води або курячого бульйону, поставте на вогонь. Велику цибулину довільно наріжте і покладіть в каструлю.Фото рецепт приготування супу-пюре з курки
  2. Корінь селери очистіть, наріжте скибочками і теж опустіть в каструлю. Доведіть до кипіння.Корінь селери очистіть
  3. Куряче філе наріжте невеликими кубиками.Куряче філе наріжте
  4. Коли вода з овочами закипить, покладіть в каструлю куряче філе.покладіть в каструлю куряче філе
  5. Дайте супу закипіти і варіть на невеликому вогні 5-7 хвилин. Посоліть.Дайте супу закипіти
  6. За допомогою погружного бленд еру подрібніть суп до стану однорідного пюре.подрібніть суп до стану однорідного пюре
  7. У самому кінці приготування влийте в суп вершки, перевірте на сіль і подавайте гарячим.влийте в суп вершки
  8. Суп можна подати з крутонами, посипати мигдальними пелюстками або зеленню.