Суп мінестроне з куркою

Італійський суп мінестроне з часником, цибулею, помідорами, морквою, цукіні, капустою калі, макаронами і нутом. Зверху за бажанням можна посипати пармезаном.

Кількість порцій: 6
Підготовка: 15 хв
Приготування: 1 годину, 5 хв

Інгредієнти для приготування супу мінестроне з куркою

  • вода 10 чашки
  • куряча грудка 1 (половинка)
  • цибулина 1 (середня, дрібно нарізана)
  • часник 2 зубчики (дрібно посічені)
  • цукіні 1 (нарізаний невеликими шматочками)
  • зітхання 2 (середня, нарізана кружками)
  • калі 3 чашки (вона ж кучерява капуста, тверду частину видалити, листя порізати на шматочки)
  • помідори 1 банка ( близько 400гр банку, помідори нарізати, сік не зливати)
  • нут 1 банка (він же турецький горох, близько 430гр банку, обполоснути, воду злити)
  • макарони пів склянки (маленькі, можна і черепашки)
  • оливкова олія 2 столові ложки
  • сир Пармезан (за бажанням)
  • сіль
  • перець

Фото рецепт приготування супу мінестроне з куркою

  1. У велику каструлю покласти куряче м’ясо, залити водою і закип’ятити. Зняти піну, зменшити вогонь і варити близько 40 хвилин.
  2. Поки вариться курка, підготувати овочі.рецепт приготування супу мінестроне з куркою
  3. На середньому вогні розігріти оливкове масло. Додати цибулю і обсмажити (близько 8 хвилин).
  4. Додати подрібнений часник і варити ще пів хвилини.Додати подрібнений часник
  5. Додати помідори з соком і готувати близько 5 хвилин, доки частина рідини не випарується.Додати помідори з соком
  6. Дістати курку з бульйону і відкласти в сторону, щоб вона злегка охолола. Потім порізати на невеликі шматочки. Покласти назад в каструлю.
  7. Додати овочеву суміш з сковороди і довести до кипіння.
  8. Додати макарони, моркву, калі, цукіні і нут, готувати ще хвилин 7.
  9. Посолити та поперчити за власним смаком.
  10. Подавати гарячим. Кожну порцію за бажанням посипати пармезаном.Подавати гарячим суп мінестроне