Стручкова квасоля з грибами та цибулею

Стручкова квасоля, злегка відварена і потім обсмажена з грибами та цибулею. Дуже легкий і дуже смачний варіант гарніру для сімейної вечері.

Кількість порцій: 3
Підготовка: 5 хв
Приготування: 15 хв

Інгредієнти для приготування стручкової квасолі з грибами та цибулею

  • стручкова квасоля 230 грам (я використовувала заморожену)
  • гриби 140 грам (нарізані, можна використовувати шампіньйони)
  • цибулина 1 (середня, нарізана чвертькільцями)
  • рослинна олія 1 столова ложка
  • вершкове масло 1 столова ложка
  • часниковий порошок пів чайної ложки (можна замінити свіжевидавленим часником)
  • перець чверть чайної ложки
  • сіль

Фото рецепт приготування стручкової квасолі з грибами та цибулею

  1. Закип’ятити воду в каструлі середнього розміру, додати стручкову квасолю і готувати до м’якості (близько 5 хвилин, або слідувати інструкціям на упаковці).рецепт приготування стручкової квасолі з грибами та цибулею
  2. У сковороді на середньому вогні розігріти вершкове і рослинне масло. Додати цибулю і гриби, готувати близько 7 хвилин.Додати цибулю і гриби
  3. Додати стручкову квасолю, посипати часниковим порошком, сіллю і перцем, готувати помішуючи ще 3 хвилини і подавати.Додати стручкову квасолю