Стейк з яловичини з блакитним сиром

Цей стейк стає особливо смачним за рахунок сухариків і блакитного сиру. Це хороший спосіб приготувати смачну страву навіть з недорогого шматка м’яса.

Кількість порцій: 2
Підготовка: 10 хв
Приготування: 20 хв

Інгредієнти для приготування cтейку з яловичини з блакитним сиром

  • яловичина 450 грам (вирізка, розрізати на порції)
  • пів склянки блакитного сиру (горгондзолой, дор блю або інший, накришений)
  • 2 столові ложки тертого пармезану
  • 2 скибочоки батону
  • 2 столових ложки вершкового масла
  • 2 столових ложки рослинного масла
  • півтори чайних ложки часникового порошку
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування cтейку з яловичини з блакитним сиром фото

  1. М’ясо промити холодною водою і обсушити паперовими рушниками.
  2. Посипати часниковим порошком, сіллю і перцем з усіх боків.
  3. Зрізати корочку з батона і порізати його кубиками.Рецепт приготування cтейку з яловичини
  4. У великій сковороді розігріти півтори столові ложки рослинного масла і смажити стейки на гарячій сковороді 4-5 хвилин на кожен бік, або до бажаного ступеню готовності.смажити стейки на гарячій сковороді
  5. У цей час, в окремій сковороді нагріти пів столової ложки рослинного масла і підсмажити кубики батона до золотистої скоринки. Посипати пармезаном.підсмажити кубики батона
  6. В іншій сковороді, з’єднати вершкове масло і блакитний сир. Підігріти на маленькому вогні, щоб сир став м’яким, але повністю не розплавився (або можна помістити сир з маслом в мікрохвильовку на 15 секунд).сир став м'яким
  7. Покрити стейки сирною сумішшю, зверху покласти сухарики і подавати.

 

 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!