Стейк по-американському

Ідеально м’який і ароматний, цей маринований стейк підійде для будь-якого приводу, а маринад буде вдалим для будь-якого шматка м’яса.

Кількість порцій: 4
Підготовка: 1 годину, 10 хв
Приготування: 15 хв

Інгредієнти для приготування cтейк по-американському

  • яловичина 700 грам (філе, розрізане на порційні стейки)
  • 8 столових ложок рослинного масла
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • Вустершірскій соус одна столова ложка
  • оцет півтори столових ложки
  • 2 столових ложки лимонного соку
  • 2 столові ложки медової гірчиці
  • перець третина столова ложка
  • часник 2 зубчики (дрібно нарізаний)
  • цибулина 1 (середня, нарізана)

Рецепт приготування стейку по-американському

  1. У мисці середнього розміру змішати 6 столових ложок масла, вустершірского соусу та соєвого соусу, оцет, лимонний сік, гірчицю, перець, часник і цибулю.Рецепт приготування стейку по-американському
  2. Обполоснути м’ясо холодною водою та просушити. Розрізати на порції бажаного розміру. Покласти стейки в пластиковий пакет, влити туди маринад, видалити якомога більше повітря і закрити. Покрутити пакет, щоб маринад розподілився по м’ясу. Дати постояти при кімнатній температурі 1-2 години.Обполоснути м'ясо холодною водою
  3. Дістати стейки з маринаду, видалити його надлишки. Маринад, що залишився вилити.Дістати стейки з маринаду
  4. На середньому вогні добре розігріти 2 ст л рослинного масла. Викласти стейки і готувати близько 7 хвилин на сторону (або довше, залежно від бажаного ступеня готовності).готувати близько 7 хвилин
  5. Дати постояти хвилин 5 і подавати.