Стейк маринований в теріяки соусі

Смачний стейк в японському стилі, маринований в соусі теріякі. Маринування робить м’ясо ароматним, ніжним і соковитим.

Кількість порцій: 3
Підготовка: 2 години, 5 хв
Приготування: 15 хв

Інгредієнти для приготування стейку маринованого в теріяки соусі

  • вирізка яловичини 700 грам
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 1 столова ложка вустершірского соусу
  • половина столової ложки оцету
  • 2 столових ложки води
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 чайна ложка меду
  • 1 чайна ложка цукру
  • пів чайної ложки часникового порошку
  • 1/8 чайна ложка меленого імбиру
  • рослинне масло 2 столові ложки (для смаження)

Рецепт приготування стейку маринованого в теріяки соусі

  1. У невеликій мисці змішати соєвий соус, Вустершірскій соус, оцет, воду, оливкова олія, мед, цукор, часниковий порошок і мелений імбир.Рецепт приготування стейку маринованого
  2. Яловичину розрізати на порції (оригінал рецепта — на 3 частини). Помістити м’ясо в пластиковий пакет, влити туди маринад. Видалити з пакету зайве повітря, закрити і маринувати м’ясо в холодильнику хоча б 2:00 (чим більше часу маринувати — тим краще, можна залишити на ніч).Яловичину розрізати на порції
  3. У сковороді на середньому вогні розігріти олію. Дістати стейки з пакету, струсити надлишки маринаду. Смажити стейки близько 7 хвилин на сторону, або до бажаного ступеня готовності.Смажити стейки близько 7 хвилин