Спагеті з лососем

Спагеті з лососем

Ніжний сирно-вершковий соус злегка ароматизований розмарином і доповнений шматочками рибного філе. Всі разом чудово підходить до спагетті або іншої довгої пасті.

Час приготування: 30 хв
Порцій: 4
Калорійність: 836 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування спагеті з лососем

  • Сьомга 400 гр
  • Сіль півтори чайних ложки
  • Спагеті 320 гр
  • Оливкова олія 40 мл
  • Пармезан (бажано Парміджано Реджано) 160 гр
  • Вино біле сухе (столове) 120 мл
  • Вершки 20-22 % 180 мл
  • Розмарин листя пів столової ложки

Фото рецепт приготування спагеті з лососем

  1. Філе лосося (у мене була сьомга) наріжте кубиками , потім злегка обсмажте з усіх боків , трішки посоливши.рецепт приготування спагеті з лососем
  2. Спагеті покладіть в киплячу підсолену воду , додайте трохи оливкової олії і варіть по інструкції на упаковці.Спагеті покладіть в киплячу підсолену воду
  3. Пармезан подрібніть блендером до стану великої крихти.Пармезан подрібніть блендером
  4. У сковороду налийте вино і дайте йому википіти наполовину. Потім насипте пармезан , перемішайте , додайте вершки і розмарин. Дайте закипіти і готуйте до консистенції рідкої сметани.У сковороду налийте вино
  5. Спагеті викладіть на тарілки , зверху полийте соусом і викладіть шматочки риби.Спагеті викладіть на тарілки
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!