Сосиски в тісті

М’ясні сосиски, загорнуті в саморобний тісто — ідеальний варіант швидкого снеку, який сподобається всім. Подавати з кетчупом.

Кількість порцій: 6 сосисок
Підготовка: 40 хв
Приготування: 20 хв

Інгредієнти для приготування сосисок в тісті

 

  • сосиска 6
  • вода 2 /5 чашки (тепла)
  • дріжджі пів чайної ложки (сухі)
  • яйце 1 (жовток відокремити від білка)
  • борошно півтори склянки (+ небагато для присипки)
  • одна столова ложка вершкового масла (розтопленого)
  • цукор одна чайна ложка
  • сіль пів чайної ложки
  • кетчуп (для подачі)

Інструкції з фото для приготування сосиски в тісті

  1. У миску налити теплу воду і помішуючи розчинити дріжджі та цукор. Настояти 10 хвилин.
  2. В окрему миску покласти борошно, сіль і підготовлене розтоплене вершкове масло. Зробити поглиблення в середині, покласти туди білок яйця і дріжджову суміш. Ретельно перемішати, щоб вийшло еластичне тісто (якщо необхідно, додати борошна або води).приготування сосиски в тісті
  3. Розділити тісто на 6 однакових частин і сформувати кульки. Руками або за допомогою качалки зробити з кульок плоскі смужки тіста (в 2 рази довше за сосиски).Розділити тістоплоскі смужки тіста
  4. Обернути кожну сосиску в тісто, щоб смужки злегка перекривали один одного.Обернути кожну сосиску в тістосмужки злегка перекривали
  5. Покласти сосиски у форму для запікання, попередньо застелену змащеною олією фольгою або папером для випічки. Змастити верх сосисок жовтком. Настояти 15 хвилин.Покласти сосиски у форму
  6. Розігріти духовку до 175С (350F).
  7. Запікати в розігрітій духовці 20 хвилин, щоб сосиски в тісті мали золотистий колір. Подавати з кетчупом.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!