Сьомга під сиром з овочами

Сьомга під сиром з овочами

Рецепт дуже простий! 100% успіх — смачно можна нагодувати не тільки родину, але й гостей.

Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Калорійність: 1063 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування сьомги під сиром з овочами

  • Оливкова олія 240 мл
  • Сьомга 1000 гр
  • Вершкове масло 80 гр
  • Пармезан (Парміджано Реджано) 160 гр
  • Сухарі панірувальні 4 столові л.
  • Кедрові горішки (пінія) 60 гр
  • Перець чилі мелений чверть чайної л.
  • Сіль чверть чайної л.
  • Базилік свіжий зелений 50 гр
  • Селера кореневої 80 гр
  • Морква 600 гр
  • Цукіні 600 гр
  • Баклажани 600 гр
  • Чебрець 20 гр

Фото рецепт приготування сьомги під сиром з овочами

  1. Філе сьомги нарізати шматочками й обсмажити на оливковій олії.Фото рецепт приготування сьомги під сиром з овочами
  2. Змішати: вершкове масло, панірувальні сухарі, сир пармезан. Обсмажені шматочки натерти отриманою сумішшю. Рибу помістити в духову шафу, розігрітий до температури 160C; готувати до золотистого кольору.Рибу помістити в духову шафу
  3. Поки готується риба, приготуємо соус і овочі.приготуємо соус і овочі
  4. Наливаємо, в зручний посуд, пів склянки оливкової олії додамо туди подрібнений базилік, кедрові горіхи і кайенский перець, сіль (за смаком).
  5. Овочі нарізати (селера, морква, цукіні) смужками і обсмажити в оливковій олії з часником, чебрецем і спеціями.Овочі нарізати
...