Соковиті свинячі реберця під соусом барбекю

Запечені свинячі ребра, настільки соковиті і м’які, що самі спадають з кістки. Виходять настільки смачними, що складно встояти, щоб не облизувати пальчики!

Кількість порцій: 1 пластина
Підготовка: 40 хв
Приготування: 2 години, 30 хв

Інгредієнти для приготування соковитих свинячих реберець під соусом барбекю

  • свинячі ребра початковий рецепт на 1 пластину)
  • 1 чайна ложка копченої паприки
  • чверть чайної ложки каєнского перцю
  • чверть чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1 чайна ложка солі
  • Чверть склянки майонезу
  • цибулина 1 (середня, натерта на тертці)
  • півтори чайної ложки часниковий порошок
  • барбекю соус 1 склянка (використовуйте Ваш улюблений )

Рецепт приготування соковитих свинячих реберець під соусом барбекю

  1. Промити ребра і обсушити паперовими рушниками.
  2. Натерти паприкою, сіллю, чорним і кайенский перцем.Рецепт приготування соковитих свинячих реберець
  3. У невеликій мисці змішати майонез, натерту цибулю і часниковий порошок. Нанести цю суміш на ребра і маринувати півгодини при кімнатній температурі.Нанести цю суміш на ребра
  4. Розігріти духовку до 175С (350F).
  5. Загорнути цілу пластину ребер у фольгу, покласти на велике деко і запікати 2 години.Загорнути цілу пластину ребер у фольгу
  6. Дістати з духовки та покрити улюбленим соусом барбекю.покрити улюбленим соусом барбекю
  7. Накрити фольгою і запікати п’ятнадціть хвилин, потім прибрати фольгу і готувати ще 15 хвилин. Приємного апетиту!Накрити фольгою і запікати
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!