Смажена картопля з червоною цибулею

Смажена картопля з червоною цибулею

Один з багатьох варіантів приготування картоплі: тут вона спочатку відварюється до напівготовності, а потім смажиться з цибулею та часником. Блюдо виходить запашним і красивим через наявність червоної цибулі.

Час приготування: сорок хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 305 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування смаженої картоплі з червоною цибулею

  • Картопля 1 кілограм
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цибуля червоний 1 шт.
  • Часник один зубок
  • Вершкове масло п’ятдесят грамів

Фото рецепт приготування смаженої картоплі з червоною цибулею

  1. Почистіть картоплю та поріжте великими кубиками, після цього варіть до напівготовності в підсоленій воді. Залежно від розміру шматочків це займе 5-10 хвилин після закипання. Потім злийте воду.рецепт приготування смаженої картоплі з червоною цибулею
  2. Очищену червону цибулю розріжте вздовж на 8-12 часточок.Очищену червону цибулю розріжте вздовж
  3. Часник наріжте дрібно.Часник наріжте дрібно
  4. На великій сковороді потрібно розтопити вершкове масло та обсмажувати в ньому часник та цибулю протягом двох хвилин.потрібно розтопити вершкове масло
  5. У сковороду додайте картоплю, перемішайте, щоб вона рівномірно покрилася маслом і смажте на середньому вогні, нещільно прикривши кришкою близько 25 хвилин. Кілька разів обережно перемішайте в процесі приготування. Поперчіть та поперчіть за власним смаком.У сковороду додайте картоплю
  6. Смажену картопля можна подавати як окрему страву чи як гарнір, наприклад, до риби. Добре підійде до нього будь-який салат зі свіжих овочів.