Смачний торт з полуничною начинкою

Шалено смачний тришаровий бісквітний торт з начинкою зі свіжої полуниці та вершків. Витончено виглядає, але будьте обережні, тому що здатний викликати звикання, можливо це буде єдиний торт, який ви захочете їсти знову і знову!

Кількість порцій: 1торт
Підготовка: 40 хв
Приготування: 30 хв

Інгредієнти для приготування торта з полуничною начинкою

  • яйце 6 штук
  • борошно 1 склянка
  • цукор 2 склянки
  • полуниця 700 грам (свіжа, помита)
  • вершковий сир 2 пачки (Філадельфія, 220гр кожна пачка, розм’якшений при кімнатній температурі)
  • шоколад (для прикраси торта)
  • полуниця 6 (для прикраси торта)

Фото рецепт приготування торта з полуничною начинкою

  1. Взяти велику миску, розбити туди яйця, додати цукор і збивати міксером на високій швидкості 10-13 хв. (суміш повинна збільшитися в 3 рази).рецепт приготування торта з полуничною начинкоюзбивати міксером
  2. Розігріти духовку до 175C (350F).
  3. Обережно і поступово додавати борошно, рухами знизу-вгору, невеликими порціями, як би піднімаючи шари, щоб тісто для торта не спало і не втратило об’єм.додавати борошнощоб тісто для торта не спало
  4. Перекласти тісто у форму для торта (діаметром 23см). Випікати 25-30хв, поки верх не стане золотистим. Зубочистка, вставлена в середину торта, повинна вийти чистою.
  5. Дати торту охолонути. Відсунути краї торта за допомогою лопатки і вийняти з форми.Дати торту охолонути
  6. Використовуючи довгий ніж, розрізати корж горизонтально на 3 частини.розрізати корж горизонтально на 3 частини
  7. Використовуючи блендер або кухонний комбайн, з’єднати полуницю і чверть склянки цукру, накрити і подрібнювати до однорідності.подрібнювати до однорідності
  8. У великій мисці, з’єднати вершковий сир і три чверті склянки цукру. За допомогою міксера, збивати суміш до однорідності, потім поступово додавати вершки і збивати щоб суміш стала пишною.збивати суміш до однорідностізбивати щоб суміш стала пишною
  9. Покласти нижній шар на блюдо для торта. Рівномірно намазати його половиною полуничної начинки.
  10. Середній шар намазати тонким шаром начинки з вершків. Покласти його наверх першого шару, вершками вниз, тобто щоб полуниця контактувала з вершками.Середній шар намазатищоб полуниця контактувала з вершками
  11. Розподілити залишок полуничної начинки на верх середнього шару.Розподілити залишок полуничної начинки
  12. Намазати нижню частину останнього шару начинкою з вершків, покласти її на середній шар з полуницею.Намазати нижню частинусередній шар з полуницею
  13. Використовувати залишок начинки з вершків для верху і сторін торта.Використовувати залишок начинки
  14. Прикрасити торт полуницею та шоколадом.
  15. Поставити в холодильник не менше, ніж на годину.Поставити в холодильник
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!