Смачні овочеві оладки з йогуртовим соусом

овочеві оладки з йогуртовим соусом

Корисно іноді проводити ревізію в холодильнику. Із залишку заморожених овочів для супу приготувала сьогодні овочеві оладки на обід) Швидко, просто і, звичайно, смачно

Час приготування: 30 хв
Порцій: 3
Калорійність: 282 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування овочевих оладків з йогуртовим соусом

  • Кукурудза заморожена 50 гр
  • Болгарський перець 50 гр
  • Морква 50 гр
  • Квасоля зелена стручкова 50 гр
  • Горошок зелений заморожений 50 гр
  • Борошно пшеничне 90 гр
  • Одне куряче яйце
  • Сіль дві з половиною ч.л.
  • Паприка мелена 1.5 ч.л.
  • Рослинна олія 20 мл
  • Йогурт натуральний 100 мл
  • Оливкова олія холодного віджиму 10 мл
  • Часниковий соус 10 мл
  • Петрушка 5 г

Фото рецепт приготування овочевих оладків з йогуртовим соусом

  1. Закидаємо в блендер кукурудзу, перець, моркву, зелену квасолю, горошок.Фото рецепт приготування овочевих оладків
  2. Подрібнюємо, але не в кашу, а так, щоб залишилися невеликі шматочки.залишилися невеликі шматочки
  3. В овочевий фарш додаємо борошно, яйце, сіль, приправи, перемішуємо і просто смажимо на сковороді, як звичайні оладки, до золотистого кольору.В овочевий фарш додаємо борошно
  4. Для соусу візьмемо простий білий йогурт, додамо сіль, паприку, зелень, масло, перемішаємо, спробуємо, додамо сухого часничку, якщо маєте бажання можна потерти в соус маринований огірочок.Для соусу візьмемо простий білий йогурт
...