Смачна свиняча корейка з Mirepoix

Соковите, ніжне м’ясо, яке тане в роті. Весь секрет у довгому маринуванні (мінімум 3 дні), потім запіканні його при невеликій температурі 150C (300 F) з mirepoix (Французька назва поєднання цибулі, моркви і селери). Цим рецептом поділилася зі мною моя подруга.

Кількість порцій: 2
Підготовка: 24 години, 10 хв
Приготування: 1 годину, 20 хв

Інгредієнти для приготування свинячої корейки

  • півкілограма промитої свинячої корейки
  • вода щоб покрити м’ясо
  • 120 мілілітрів червоного вина
  • цибулина 1
  • півморквини
  • пів стебла селери
  • рослинна олія 1 столова ложка
  • 10 горошин чорного перцю
  • 3 лаврових листа
  • сіль

Рецепт приготування свинячої корейки

  1. Вилити воду у велику каструлю, рясно посолити, додати перцю, лавровий листок і вино. Довести до кипіння, дати охолонути і залити цим маринадом м’ясо (пам’ятаєте, що маринад повинен повністю покрити м’ясо). Поставити в холодильник на 3 дні.
  2. Підготувати mirepoix. Порізати на шматочки селери, морквину і цибулю.
  3. Підігріти в сковороді одну столову ложку рослинної олії і просмажити м’ясо з усіх боків до рум’яної скоринки.
  4. Розігріти духовку до 150C (300 F).
  5. Перекласти овочі в форму для запікання, додати трохи маринаду і покласти наверх м’ясо.
  6. Накрити фольгою та пекти близько години, поки термометра не покаже 65-66C (150F).Рецепт приготування свинячої корейки