Скумбрія маринована рецепт

Смачна за смаком і зовсім проста в приготування скумбрія маринована. Рецепт приготування маринованої скумбрії в домашніх умовах.


Інгредієнти

  • 3 морожених скумбрії приблизно середніх розмірів;
  • 3 головки ріпчастої цибулі;
  • 3 зубчики часнику;
  • Цукор (чайна ложка);
  • Сіль (столова ложка);
  • Оцет (3 столових ложки);
  • Перець мелених, перець горошком, лавровий лист.
  • Соняшникова олія (2 столових ложки);

Скумбрія маринована рецепт приготування

Головне в цьому рецепті — всі операції слід проводити саме з мороженою скумбрією, до закінчення приготування риба не повинна розморозитися.

  1. Скумбрію миємо, чистимо і ріжемо на рівні шматки середнього розміру (кожну рибу на 6-7 частин). Скумбрія маринована рецепт
  2. Чистимо і шаткуємо цибулю і часник. рецепт маринованої скумбрії
  3. Скумбрію, цибулю і часник складаємо в глибоку миску, додаємо чайну ложку цукру, столову ложку солі, 3 столові ложки оцту, 2 ложки олії, перець гіркий мелений, перець духмяний горошком, лавровий лист. Ретельно перемішуємо. як замаринувати скумбрію
  4. Даємо настоятися рибі хвилин 5 (але не більше), потім складаємо все в банку, чим щільніше — тим краще, закриваємо пластиковою кришкою і поміщаємо в холодильник на добу. маринована скумбрія

Через день маринована скумбрія буде готова. Приємного апетиту!

Нижче наведений ще один рецепт маринування скумбрії. Скумбрія — це оптимальний вибір: ця риба не накопичує токсини, багата омега-3 кислотами, коштує недорого і володіє особливим смаком. Скумбрія маринується довше червоної риби.

  1. Беремо штучки три мороженої скумбрії, миємо, чистимо і ріжемо на великі шматочки.
  2. Головне в цій справі, не дати рибці розморозитися.
  3. Чистимо і нарізаємо 3 цибулини і 3 зубчики часничку.
  4. Скумбрію, цибульку і часничок складаємо в миску,
  5. добавляем1 чайну ложку цукру, 1 столову ложку солі (з гіркою),
  6. 3 столових ложки 9% оцту, 2 ложки рослинної олії,
  7. перець гіркий мелений, перець духмяний горошком,
  8. лавровий листочок. Обережно перемішуємо.
  9. Складаємо щільненько в банку, накриваємо кришкою і в холодильник на добу.