Сирники

Сирники

Для цих сирників потрібен хороший, сухий, досить жирний сир. Коричневий цукор додає сирникам цікавий карамельний присмак. Кількість борошна може трохи змінюватися в залежності від вологості сиру і величини яєць, але дуже важливо не перестаратися з борошном, інакше сирники будуть дуже жорсткими. Тісто має бути м’яким і злегка липким, так що краще використовувати сковороду з антипригарним покриттям, та викладати в неї тісто за допомогою столової ложки.


Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 439 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування сирників

  • Сир 500 гр
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 170 гр
  • Цукор коричневий 70 гр
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Вишня сушена 70 гр
  • Рослинна олія 50 мл

Фото рецепт приготування сирників

  1. Сир злегка розтираємо виделкою, щоб вийшли рівномірні дрібні грудочки. Кладемо в нього яйця і перемішуємо.Фото рецепт приготування сирників
  2. Тепер додаємо сіль, цукор і просіяне борошно. Замішуємо тісто.Тепер додаємо сіль
  3. Додаємо сушену вишню без кісточки. Можна, звичайно, покласти будь-які сухофрукти (родзинки, чорнослив, курагу) або подрібнені горіхи.Додаємо сушену вишню без кісточки
  4. За допомогою столової ложки обвалюють шматочки тіста в борошні, надаємо форму шайбочок і викладаємо на помірно гарячу сковороду з рослинним маслом.обвалюють шматочки тіста в борошні
  5. Найкраще смажити сирники на малому вогні до досягнення золотистого кольору.Найкраще смажити сирники
  6. Готово, смачного!
...