Сирна запіканка з чорницями

Смачний і корисний рецепт сирної запіканки, який добре підійде і для дітей. Для тесту можна використовувати як рікотту, так і сир. Ви повинні її спробувати, якщо ще не пробували!

Кількість порцій: 1 запіканка
Підготовка: 30 хв
Приготування: 40 хв

Інгредієнти для приготування сирної запіканки з чорницями

  • манна крупа 4 столових ложки
  • сметана 4 столових ложки
  • Рікотта 450 грам (або сир)
  • яйця 2
  • 3 столові ложки цукру
  • сіль чверть чайної ложки
  • ванільний екстракт 1 чайна ложка
  • чорниця 170 грам (свіжа або заморожена)

Фото рецепт приготування сирної запіканки з чорницями

  1. Якщо ви використовуєте заморожені ягоди, залиште їх при кімнатній температурі, поки готуєте решту торта.
  2. У великій мисці змішати манну крупу і сметану. Настояти протягом 15-20 хвилин.рецепт приготування сирної запіканки з чорницями
  3. Розігріти духовку до 175C (350F).
  4. Додати в миску Рікотта, яйця, ванільний екстракт, цукор і сіль. Добре перемішати.Добре перемішатиСирна запіканка
  5. Вмішати ягоди.Вмішати ягоди
  6. Вилити тісто у форму для запікання. Запікати 40-50 хвилин, щоб запеклася середина запіканки.Вилити тісто у форму
  7. Дати охолонути і подавати, краще в холодному вигляді.Дати охолонути
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!