Шоколадний бісквітний рулет

Шоколадний бісквітний рулет

Цей рулет просто казково ніжний! Неодмінно спробуйте його приготувати! І ви ніколи більше не станете купувати подібні солодощі в магазині. І головне, приготування не займає багато часу). Я роблю його вже втретє за тиждень, в перший раз для начинки використовувала домашню сметану з додаванням шоколадної пасти, потім просто шоколадну пасту, смачно і так, і так, правда зі сметаною більш соковито. Можна використовувати вершковий сир або рікоту замість сметани, бо домашню не так просто купити)

Час приготування: 1 год
Порцій: 6
Калорійність: 240 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування шоколадного бісквітного рулету

  • Яєчний білок 4 шт.
  • Сіль чверть чайної ложки
  • Цукор-пісок 75 гр
  • Яєчний жовток 4 шт.
  • Молоко 60 мл
  • Какао-порошок 50 гр
  • Рослинна олія 40 мл
  • Борошно пшеничне 70 гр
  • Ванілін чверть чайної ложки

Фото рецепт приготування шоколадного бісквітного рулету

  1. Відокремити яєчні білки від жовтків. Отримані білки збити міксером з щіпкою солі в стабільну піну, потім додати ложку підготованого цукру і продовжувати збивати до стійкої піни.рецепт приготування шоколадного бісквітного рулету
  2. Жовтки змішати з цукром, що залишився близько двох столових ложок, додати масло дві столові ложки, молоко три столові ложки, три столові ложки борошна, дві столові ложки какао  і ваніль, добре перемішати до однорідності. Потім акуратно ввести в тісто збиті білки.Жовтки змішати з цукром
  3. Вийде найніжніша маса з чудовою, повітряної текстурою, схожа на крем.Вийде найніжніша маса
  4. Виливаємо тісто на змащений маслом пергамент і випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.змащений маслом пергамент
  5. Після випічку охолоджуємо, потім змащуємо начинкою, шоколадною пастою (за смаком) і звертаємо в рулет, пакуємо в пергамент і відправляємо в холодильник для просочення.шоколадною пастою
  6. Найсмачніший рулет, ніжний, як казка! Приємного апетиту))
...