Шашлик зі свинячої вирізки з грушами

Шашлик зі свинячої вирізки з грушами

Невеликі шашлички можна готувати на відкритому вогні на металевих шампурах або на дерев’яних шпажках, попередньо замочивши їх у воді на 20-30 хвилин. Замість груш можна взяти стиглі тверді яблука або ананаси, свинина добре поєднується з кисло-солодкими фруктами.

Час приготування: 30 хв
Порцій: 4
Калорійність: 557 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування шашлика зі свинячої вирізки з грушами

  • Свиняча вирізка 600 гр
  • Гірчиця діжонська 4 чайних ложки
  • Рослинна олія 50 мл
  • Лайми 1.5 шт.
  • Груші (140г) 1 шт
  • Гірчиця біла (англійська) 1 чайна ложка
  • Вершки 10-11% 90 мл

Фото рецепт приготування шашлика зі свинячої вирізки з грушами

  1. Свинячу вирізку або пісну шию наріжте невеликими шматочками (вирізку можна розрізати вздовж на 4 частини, а потім поперек).рецепт приготування шашлика зі свинячої вирізки з грушами
  2. Змішайте гірчицю з маслом до однорідності, додайте лимонний або лаймовий сік і рівномірно обмажте м’ясо цим маринадом.обмажте м'ясо цим маринадом
  3. Нанизуйте м’ясо на шпажки, чергуючи його з часточками груші або інших обраних вами фруктів і лимона (лайма). Обсмажте на грилі або сухій сковороді, часто перевертаючи, до готовності. Залежно від сили вогню і величини шматочків це може зайняти 7-15 хвилин.Нанизуйте м'ясо на шпажки
  4. Приготуйте соус з гірчиці, гірчичного насіння і вершків. Ретельно перемішайте соус і дайте настоятися 10-15 хвилин. За цей час соус загусне і придбає потрібну консистенцію.Приготуйте соус
  5. Подавайте шашлички гарячими, а гарніром нехай будуть свіжі овочі та соус.
...