Шашлички з курячих сердечок

Ці маленькі шашлички містять мінімум жиру, піддаються щадній обробці і ефектно виглядають при подачі. З маринадами і спеціями можна експериментувати, але сердечка смачні і з мінімумом добавок.

Час приготування: 2 години
Порцій: 4
Калорійність: 223 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування шашличків з курячих сердечок

  • Серце куряче 700 гр
  • Соєвий соус 100 мл
  • Часник два зубчики

Фото рецепт приготування шашличків з курячих сердечок

  1. Сердечка промийте холодною водою, зріжте зайвий жир і судини, складіть в миску.рецепт приготування шашличків з курячих сердечок
  2. Додайте соєвого соусу і подрібнений часник — основу маринаду. Тут доданий ще подрібнений розмарин, але це опціонально, як і інші ароматні трави. Накрийте харчовою плівкою і приберіть в холодильник мінімум на годину.Додайте соєвого соусу
  3. Замариновані сердечка нанижіть вздовж на дерев’яні шпажки в одному напрямку і покладіть на фольгу, складену вдвічі.Замариновані сердечка нанижіть
  4. Фольгу з сердечками покладіть на решітку і приберіть в розігріту до двохсот градусів духовку на двадцять хвилин.Фольгу з сердечками покладіть на решітку
  5. Подавати шашлички з курячих сердечок потрібно гарячими, гарнір потрібен обов’язково, ідеально підійде варений розсипчастий басматі.Шашлички з курячих сердечок