Салат зі свинини та овочами

Смачний барвистий салат зі свинини,  болгарського перцю,  помідорів, цибулі,  картоплі та яєць. Просте блюдо,  яке може служити повноцінним обідом або вечерею.

Кількість порцій: 5
Підготовка: 10 хв
Приготування: 1 годину, 15 хв

Інгредієнти для приготування салату зі свининою та овочами

  • свинина 340 грам
  • болгарський перець 1 (я використовувала половину жовтого і половину червоного,  нарізати кубиками)
  • помідор 1 (великий,  нарізаний кубиками)
  • цибулина 1 /2 (дрібно нарізана)
  • картопля 3 (маленька)
  • яйце 2
  • майонез
  • сіль
  • перець

Рецепт  приготування салату зі свининою та овочами з фото

  1. Кладемо свинину в каструлю,  заливаємо водою і доводимо до кипіння. (Я ще зазвичай додаю в бульйон трохи селери,  цибулину,  пару лаврових листів і горошину перцю,  щоб м’ясо вийшло смачніше,  але це необов’язково). Поперчити та посолити,  накрити кришкою та варити 40 хвилин.Рецепт  приготування салату зі свининою та овочами
  2. Кладемо картоплю в невелику каструлю,  заливаємо водою,  доводимо до кипіння і готуємо 25-30 хвилин. Дати охолонути,  очистити і нарізати кубиками.
  3. Покласти яйця в невелику каструльку з водою.Закип’ятити на сильному вогні. Зменшити вогонь і варити яйця 10 хвилин. Остудити поклавши під холодну проточну воду або в ємність з крижаною водою. Потім покришити.Потім покришити
  4. Коли свинина готова,  остудити і нарізати її дрібними кубиками.нарізати її дрібними кубиками
  5. У великій мисці змішуємо всі наявні інгредієнти,  солимо і перчимо за смаком,  додємо майонез і добре перемішуємо.змішуємо всі наявні інгредієнти
  6. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин і подавати.Поставити в холодильник