Салат з яловичиною і буряком

Салат з яловичиною і буряком

Салат — альтернатива вінегрету і російському олів’є 🙂

Час приготування: 20 хвилин
Порцій: 2
Калорійність: 198 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування салату з яловичиною і буряком

  • Буряк 200 гр
  • Яловича вирізка 80 гр
  • Мариновані огірки 1 шт.
  • Цибуля червона 30 гр
  • Сметана 40 гр
  • Гірчиця діжонська одна ч.л.
  • Мед 5 гр
  • Сіль 0.3 чайні л.

Фото рецепт приготування салату з яловичиною і буряком

  1. Відварений буряк (1 шт) нарізати кубиком.Фото рецепт приготування салату з яловичиною і буряком
  2. Відварене  холодне м’ясо і огірок так само нарізати кубиком. Цибулю дрібно нарубати (кількість за смаком). Все змішати. Можна додати відварний корінь селери, це буде цікаве поєднання (я б додала, але у мене його не було)Відварене  холодне м'ясо і огірок
  3. Для заправки змішати сметану 2-3 стл (або йогурт), гірчицю (1 ч.л.), мед (1 ч.л.) і сіль (це смачніше майонезу )) Змішувати буряк з іншими інгредієнтами тільки перед подачею, щоб кольори не змішалися.

Варіант подачі на загальному блюді: заправити соусом все крім буряків, викласти у формі, а буряк зверху, щоб вона не офарбила інші інгредієнти. Порційна подача: салат не заправляємо, викладаємо у формі, заправка поруч, а змішати всі безпосередньо перед вживанням.

...