Салат з хурмою, курячим філе і солодкою цибулею

Салат з хурмою, курячим філе і солодкою цибулею

Куряче філе обсмажити цілим шматочком до золотистої скоринки, листя салату разом з солодким червоним цибулею заправити смачнненькою заправкою з майонезу, гірчиці діжонської і меду і викласти на тарілку. Курочку і хурму порізати скибочками і викласти на салат.

Час приготування: 25 хв
Порцій: 1
Калорійність: 433 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування салату з хурмою, курячим філе і солодкою цибулею

  • Куряче філе 70 г
  • Сіль пів чайної ложки
  • Одна хурма
  • Пів червоної цибулини
  • Салат зелений 20 г
  • 30 г майонезу
  • Мед 10 г
  • Гірчиця діжонська 2 ч.л.

Фото рецепт приготування салату з хурмою, курячим філе і солодкою цибулею

  1. Курячу грудку без шкіри посолити, поперчити і обсмажити на сковороді до золотистої скоринки. Головне — не пересушити! Усередині вона повинна залишитися соковитою. Після обсмажування залишимо м’ясо відпочити хвилин 10, нехай всі соки розподіляться рівномірно.рецепт приготування салату з хурмою, курячим філе і солодкою цибулею
  2. Хурму (сорту корольок) порізати на дольки. Цибулю порізати кільцями. Салатні листя порвати довільно.Салатні листя порвати довільно
  3. З’єднаємо майонез (2 стл), мед (1- 2ч.л.) і гірчицю (1-2 ч.л.) і заправимо цим соусом цибулю, нарізану кільцями, і листя салату. Робимо це акуратно, перемішуємо руками, щоб листя залишилися хрусткими, а не перетворилися на ганчірку)) Викладаємо основу на тарілку. Додаємо скибочки курячого філе і хурми. Приємного апетиту!