Салат з маринованих овочів

Салат з маринованих овочів

Ці овочі більше схожі на пікулі і не мають нічого спільного з капустою по корейськи. Якщо зацікавилися, то ходімо покажу цей нескладний і швидкий рецепт ))

Інгредієнти для приготування салату з маринованих овочів

Інгредієнти першого етапу:

 

Інгредієнти для приготування салату з маринованих овочів

  • Капуста цвітна 300 г
  • Морква 150 грамів

Капусту розібрати на суцвіття, моркву нарізати кружечками і відварити в киплячій, підсоленій воді не більше 3 хвилин. Овочі не повинні втратити хрускіт.

Інгредієнти другого етапу:

 

Інгредієнти другого етапу

 

  • Часник кусочки 2 шт.

Зливаємо воду і залишаємо овочі трохи охолонути поки зваримо маринад. Додаємо нарізану часточками часник. Я, до речі використовувала ще й листя від капусти) Кинути їх у каструлю за хвилину до виключення вогню.

Інгредієнти третього етапу:

 

Інгредієнти третього етапу

 

  • Цукор-пісок 25 г
  • Сіль 2 ч.л.
  • Оцет столовий 45 мл
  • Перець чорний горошком 15 шт.
  • Насіння коріандру 1 ч.л.

Рецепт приготування салату з маринованих овочів

  1. Для маринаду треба закип’ятити 200 мл води з цукром, сіллю, спеціями і оцтом 9%. На мій смак маринад хороший, але ви пробуйте перед кожною ложкою оцту, я додала 3 стл, можна більше.
  2. Маринад повинен охолонути щоб овочі не стали перетравленими. Заливаємо остиглим маринадом і прибираємо в холодильник. Через 3-5 годин можна подавати.Рецепт приготування салату з маринованих овочів
  3. Перед подачею посипати посіченою зеленню і можна ще приправити для пікантності часниковим маслом. Для цього потрібно просто натерти зубчик часнику на тертці і додати його до рослинного масла, залишити на кілька хвилин настоятися, дати часнику збагатити масло своїм ароматом, а потім приправити мариновані овочі.

 

...