Салат з куркою і шинкою

Простий салат з курки, шинки, огірка, яєць і сиру. Має чудовий смак, будьте готові до того, що у вас будуть питати рецепт

Кількість порцій: 4
Підготовка: 20 хв
Приготування: 50 хв

Інгредієнти для приготування cалату з куркою і шинкою

  • куряча грудка 1 (половинка, приготована)
  • шинка 230 грам (нарізана соломкою)
  • яйце 3 (зварити і дрібно нарізати)
  • огірок 1 (нарізаний соломкою)
  • сир 1 склянка (натертий на тертці)
  • майонез пів склянки
  • сіль (за смаком)

Рецепт приготування cалату з куркою і шинкою

  1. Приготуємо курку: покласти курячу грудку в каструлю та залити водою так, щоб вода повністю покривала грудку). Закип’ятити, прибрати піну, накрити кришкою і готувати при слабкому кипінні близько 40 хвилин (або можна запекти в духовці). Розділити куряче м’ясо на тонкі волокна.
  2. Зваримо яйця: покласти яйця в каструлю та залити водою, так щоб врна повністю покривала яйця. Закип’ятити, прикрутити вогонь та варити десять хвилин. Остудити яйця, поклавши їх під холодну проточну воду або в миску з холодною водою. Почистити та дрібно нарізати.Рецепт приготування cалату з куркою і шинкою
  3. Нарізати шинку і огірок соломкою.Нарізати шинку
  4. У великій мисці змішати куряче м’ясо, шинку, огірок, яйця і сир.змішати куряче м'ясо
  5. Додати майонез та добре перемішати. Посолити за смаком (якщо необхідно). Помістити в холодильник на півгодини і можна подавати.