Салат з креветками і кабачками запеченими на грилі

Я дуже люблю кабачок приготований на грилі, використовую його і як гарнір і як основу для салатів. Обсмажувати можна і смужками, і кружками, як душі завгодно). З заправкою для цього салату можна поекспериментувати і тоді одне і теж блюдо заграє новим смаком. А ще замість креветок можна додати сир або рибу або курку. Приємного апетиту!

Час приготування: 20 хв
Порцій: 2
Калорійність: 143 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування салату з креветками і кабачками

  • Кабачки 150 гр
  • Креветки очищені 50 гр
  • Салат зелений 40 гр
  • Оливкова олія холодного віджиму 20 мл
  • Сіль морська пів чайної ложки
  • Оцет бальзамічний 20 мл
  • Мед 8 гр

Фото рецепт приготування салату з креветками і кабачками

  1. Молоденький кабачок нарізати тоненькими пластинками і обсмажити на сковороді гриль.рецепт приготування салату з креветками і кабачками
  2. Розморозити очищені, салатні креветки (не піддавати тепловій обробці). Листя салату, креветки і кабачок скропити оливковою олією і трохи посолити, перемішати.салатні креветки
  3. Викласти готовий салат на блюдо і полити заправкою: бальзамічний оцет + мед. Можу запропонувати ще один варіант заправки для цього салату: оливкова олія + дрібно порізаними часник + лимонний сік.Викласти готовий салат на блюдо