Салат з кольоровою капустою

Салат з кольоровою капустою
Головна родзинка цього салату — злегка подмаринована кольорова капуста. Складові салату дуже прості, а виходить у підсумку досить незвично і можна урізноманітнити звичайний овочевий салат. Тільки не треба нікуди викидати кукурудзу з рецепту! Якщо ви вже зовсім її не переносите, то можете прибрати, але це буде вже інший салат.

Час приготування: 20 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 194 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування салату з кольоровою капустою

  • Оцет столовий 50 мл
  • Капуста цвітна 200 гр
  • Сіль 1/2 чайної л.
  • Цукор-пісок 30 гр
  • Китайський салат (китайська капуста, пекінська капуста) 200 гр
  • Помідори червоні 200 гр
  • Кукурудза консервування 150 гр
  • Кріп 30 гр
  • Оливкова олія 40 мл
  • Сіль морська  1/4 чайної л.

Фото рецепт приготування салату з кольоровою капустою

  1. Цвітну капусту поділяємо на суцвіття, промиваємо і опускаємо в киплячу воду з додаванням оцту, солі і цукру. Варити капусту треба зовсім недовго — 2-3 хвилини, щоб вона сильно не розварилася, а залишилася трохи хрусткою. Тим часом, ріжемо помідори і салат на невеликі шматочки.Фото рецепт приготування салату з кольоровою капустою
  2. Додаємо кукурудзу, охолонувшу кольорову капусту і кріп. Заправляємо все оливковою олією і сіллю за смаком.Додаємо кукурудзу