Салат з капустою, рисом і ковбасою

Простий, хрусткий і смачний салат, в якому відмінно поєднуються нашаткована капуста, салямі, рис і свіжий огірок.

Кількість порцій: 4
Підготовка: 10 хв
Приготування: 20 хв

Інгредієнти для салату з капустою, рисом і ковбасою

 

  • Пів капустини (невеликий качан, нашаткувати)
  • Огірок 1 (нарізаний цеглинками або тонкими смужками)
  • Салямі 170 грам (нарізана цеглинками, або копчена ковбаса)
  • Рис півтори чашки (зварений, я зазвичай варю рис 20 хвилин)
  • Майонез чверть чашки
  • Сіль

Фотоінструкції приготування салату з капустою, рисом і ковбасою

 

  1. Покласти капусту у велику миску і посолити. Трохи пом’яти капусту руками, щоб вона стала м’якше.Фотоінструкції приготування салату з капустою, рисом і ковбасою
  2. Додати огірок, рис і салямі. Добре перемішати.Додати огірок
  3. На завершення заправляємо салат майонезом і при необхідності досолити за смаком.заправляємо салат майонезом

 

 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!