Салат «Чечевидна принадність»

 

Час приготування — 30 хвилин

Інгредієнти (3 порції):

 

  • Морква — 3 шт.
  • Варильний пакетик чечевиці — 1 шт.
  • Солоний огірок — 2 шт.
  • Варені яйця — 2 шт.
  • Морська капуста — 0,5 — 1 банка.
  • Сіль і цукор (у 2 рази більше).
  • Майонез.

Інструкція приготування: салату «Чечевидна принадність»

 

  1. Свіжу моркву потрібно крупно натерти на тертці. Потім додати в неї сіль, цукор і пом’яти руками. Сік, що виділився сік злити.
  2. Сочевицю відварити відповідно до інструкції на упаковці. Варити 20 хвилин.
  3. Яйця та солоні огірки потрібно дрібно нарізати.
  4. Потім змішуємо всі компоненти і додаємо морську капусту. Все заправити невеликою кількістю майонезу.

Господині на замітку:
Cалат «Чечевидна принадність» чудовий гарнір до курки, до ковбасної нарізки та до м’яса.