Салат цезар з куркою

За цим рецептом салат цезар роблять з куркою і вершковою заправкою. Він дуже освіжаючий та легко готуєтьсяі.

Кількість порцій: 3
Підготовка: 10 хв
Приготування: 50 хв

Інгредієнти для приготування салату цезар з куркою

  • салат 1 пучок (я використовувала краснолисний, він же red leaf lettuce)
  • куряча грудка 2 (половинки)
  • яйце 2
  • сир Пармезан третина склянки (натертий)
  • сухарики дві третини склянки (часникові)
  • вершкова заправка для Цезаря (за смаком)

Фото рецепт приготування салату цезар з куркою

  1. Помити куряче м’ясо і обсушити. Помістити в каструлю та залити прохолодною водою (щоб вода повністю покривала м’ясо). Закип’ятити, зняти піну і зменшити вогонь. Варити близько 40 хвилин. (Або можна запекти або обсмажити по хвилин 5-7 на сторону). Остудити м’ясо.
  2. Покласти яйця в каструлю, залити прохолодною водою, так щоб вода повністю покрила яйця. Закип’ятити, зменшити вогонь і готувати 10 хвилин, щоб вийшли яйця, зварені в круту. Остудити яйця поклавши їх під проточну холодну воду або в миску з льодом.
  3. Руками або вилкою розірвати куряче м’ясо на невеликі шматочки і покласти в глибоку миску.рецепт приготування салату цезар з куркою
  4. Порвати на шматочки салат. Додати до курки.Порвати на шматочки салат
  5. Очистити яйця і розділити на половинки. Потім порізати кожну з половинок ще навпіл. Покласти на салат.Покласти на салат
  6. Посипати зверху потертим сиром.Посипати зверху потертим сиром
  7. Поставити в холодильник до подачі (мінімум на 30хвилин). Посипати сухариками перед подачею.Посипати сухариками перед подачею
  8. Кожну порцію заправити вершкової заправкою для Цезаря і подавати.