Салат буріто фото рецепт

Салат буріто фото рецепт

Зовсім недавно у мене були гості і треба було приготувати щось на швидку руку. Так як я люблю все особливе, я дуже швидко збігала в магазин і сама того не очікуючи, я накупила багато інгредієнтів для буріто. Після цього я швидко почала міркувати, що ж мені з цим робити. По ходу своїх думок я зрозуміла, що це буде салат. Салат, який схожий на буріто.


Час приготування: 10 хвилин
Порцій: 5
Калорійність: 276 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування салату буріто

  • Авокадо 4 шт.
  • Помідори червоні 500 гр
  • Цибуля-шалот 50 гр
  • Квасоля біла в томатному соусі 400 гр
  • Кукурудза консервування 300 гр
  • Йогурт 120 гр
  • Часник головки 1.5 шт.
  • Соус табаско червоний 20 мл
  • Сіль 2 ч.л.

Фото рецепт приготування салату буріто

  1. Спочатку я дрібними шматочками нарізала помідори, авокадо і цибулю шалот. Треба сказати, що авокадо треба вибирати ретельно і промацувати, щоб не виявилося так, що ваш салат вийшов з шматочками смаку редьки.Фото рецепт приготування салату буріто
  2. Потім я додала в миску солодку кукурудзу і боби з чилі. За бажанням боби можна додати з рідиною, в якій вони замочені, а можна її зцідити. У моєму рецепті я відокремила боби. Так само якщо ви любите погостріше нарежте буквально 4-5 невеликих перчиком папероні, вони безумовно додадуть жару в ваш салат.я додала в миску солодку кукурудзу
  3. Потім зробила соус до салату. Змішала в блендері упаковку йогурту не менше 3%, соус табаско за смаком, 2 зубчики часнику і 3-4 перчика пепероні. Все це здрібнила, посолила і спробувала. По скільки я люблю гостру їжу соус вийшов в самий раз.зробила соус до салату
  4. Салат можна їсти в 3 -х варіантах: з соусом табаско, з домашньою заправкою, яку ми і приготували або ж просто, злегка підсолити. Приємного апетиту 😉Салат можна їсти в 3 -х варіантах