Рулет з омлету та сиру

Легкий яєчний рулет з начинкою з плавленого сиру, моркви і часнику добре підходить для вечері.

Рулет з омлету та сиру

Час приготування : 30 хв
Кількість порцій: 2

Інгредієнти для приготування рулету з омлету та сиру

  • два яйця
  • дві столові ложки молока
  • щіпка солі
  • 1 ст.л. нарубаної петрушки
  • 1-2 ст.л. рослинного масла

Для начинки:

  • сирок плавлений 1 шт.
  • тертий часник 1 часточка
  • пів тертої морквини
  • сіль та перець за смаком
  • для прикраси кетчуп і майонез

Рецепт приготування рулету з омлету та сиру

  1. Для приготування рулету потрібно збити яйця з молоком, додати сіль і вилити масу на велику сковороду, змащену олією. Присипати петрушкою, накрити кришкою жарити 3-5 хвилин, щоб верх схопився.
  2. Приготувати начинку, змішавши всі інгредієнти.
  3. Перекласти омлет на обробну дошку підсмаженої стороною вниз, викласти начинку загорнути трубочкою і прогріти на сковороді або в духовці протягом 4 хвилин.
  4. Перед подачею прикрасити рулет майонезом і кетчупом.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!